Корпорация

Golden Rose
КОИ СМЕ НИЕ
Ние, IVB Cosmetics, сме една от водещите дистрибуторски компании. С повече от 25 години опит, ние имаме репутация на надеждна копания, която се грижи за клиентите си. Специализирали сме се в дистрибутирането на парфюмерия, козметика, аксесоари, продукти за тяло и професионална грижа за коса.

Нашите клиенти са независими магазини, салони за красота и някои от най-големите търговски вериги (хипермаркети) в България. Нашият централен офис и складове се намират в София. Имаме над 100 служителя и офиси в още две страни – Белград, Сърбия и Чикаго, САЩ.
IVB Cosmetics e основана през 1990. От тогава фирмата е развила голяма дистрибуционна мрежа на територята на цялата страна.
За кратко време компанията се наложи на българския пазар като една от водещите в козметичния бранш.

Нашето виждане за работата ни е клиентите да ни разпознават като най-добрата дистрибуторска фирма, доставяща им качествени продукти и първокласни услуги.
 • Доверие
  Клиентите ни са на първо място за нас. Стремим се да им предложим продукти и услуги на най-високо ниво, за да разчитаме на тяхното доверие и лоялност. Гордеем се с това, че за 25 години работа, компанията ни няма загубен клиент.
 • Професионалиъзм
  Професионализмът ни е изграден чрез много години усилена работа. Той е нещото, което ни прави лидери в областите, в които развиваме нашия бизнес. Имаме ясна цел, към която да се стремим и мотивирани служители, способни да постигат изключителни резултати.
 • Морал
  Моралът в бизнеса е гаранция за дългосрочен успех. Ние зачитаме етичните норми и сме коректни във всички ситуации.
 • Екипност
  Екипността е в основата на нашия успех. Ние вярваме, че хората са най- ценния ни капитал и затова непрекъснато се усавършенстваме чрез обучения и team-building. Стремим се да бъдем предпочитан работодател за нашите служители. Насърчаваме добрата работна среда, където всеки може да покаже най-доброто от себе си, работейки качествено и ефективно в екип.
Golden Rose
КАКВО НИ ПРАВИ РАЗЛИЧНИ
Опитът на компанията, изградила и запазила име на специалист в дистрибуцията на парфюмерия и козметика за последните 25 години на пазара е наше предимство.

Отношението към клиентите и старанието да създадем и запазим добри взаимоотношения с тях, ни правят предпочитан бизнес партньор. Горди сме от личните връзки, които имаме с клиентите си. В момента компанията има бизнес отношения с 30 дистрибутора и 2,453 магазина.

Доверието на клиентите ни е най- важно за нас. Стремим се да осигурим най-доброто за тях, затова създадохме професионален екип, стремящ се да удовлетвори всичките им нужди, осигуряваме надеждни доставки, маркетингова подкрепа и информация за всички нововъведения в бранша. Вярваме, че ключът към ползотворното партньорство е взаимното доверие, добрата комуниикация и обединените услилия.